Παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος ανήλικος που αναζητούνταν για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ο νεαρός ηλικίας 16 ετών φέρεται ως συνεργός της 15χρονης, που κατηγορείται για την δολοφονία της μητέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι δύο ανήλικοι, η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της, ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων

Αντιμέτωποι με την βαρύτερη κατηγορία βρίσκονται η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων.

Σε βάρος των εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται και ένας 16χρονος που φέρεται να συμμετείχε και αυτός στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την κατηγορία τα δύο αγόρια διώκονται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα φέρεται ως ηθική αυτουργός στην ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας της.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό. Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει.

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.