Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν απόψε η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της ανήλικης και εξετάζονται ως ύποπτοι από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί μετά την ανθρωποκτονία εντοπίστηκε, μαζί με τον αλλοδαπό φίλο της, από αστυνομικούς στις Σέρρες και οδηγήθηκαν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα διέμενε μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της η οποία ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα με υφάσματα, τη βασάνισαν και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν.  Το σπίτι ήταν άνω κάτω, υπήρχαν ίχνη εκτεταμένης έρευνας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει ίχνη παραβίασης.

Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

Η 50χρονη μετά την απώλεια του συζύγου της ζούσε με την 15χρονη κόρη της τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί και ανεζητείτο  από τους αστυνομικούς. Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια και στην πολυκατοικία όπου διέμενε.