Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την προσαγωγή της 15χρονης κόρης του θύματος αλλά και του 17 χρόνου φίλου της, προέκυψε εμπλοκή και τρίτου προσώπου.

Όπως μετέδωσε το Open, πρόκειται για άτομο που βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον της 15χρονης, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις και με τον 17χρονο.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί το τρίτο άτομο.

Την ίδια ώρα, οι δυο ανήλικοι που είχαν εξαφανιστεί μετά το έγκλημα και βρέθηκαν στις Σέρρες σε έλεγχο που τους έγινε, βρίσκονται από χθες το βράδυ στα γραφεία του ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το έγκλημα

Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη βρέθηκε δεμένη στα χέρια και στα πόδια και με μαχαιριές στο σώμα και στο πρόσωπο.

Η 50χρονη δεν είχε σημάδια αντίστασης και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θανάσιμα πλήγματα έγιναν αφού η γυναίκα είχε ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία φέρεται να έγινε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Η πόρτα δεν είχε σημάδια παραβίασης, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

«Υπήρχαν προστριβές μάνας και κόρης, τον λόγο δεν τον ξέρω. »Δεν με ακούει η κόρη μου» μου έλεγε. Μας είχε πει ότι είχε οικονομικά προβλήματα» δήλωσε γείτονας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.