Δίκη Χρυσής Αυγής: Ετοιμα τα φυλακιστήρια – Πού θα μεταφερθούν

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς τα φυλακιστήρια είναι έτοιμα για όλους για όσους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής .  Τα φυλακιστήρια είναι έτοιμα για όλους όσους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή τους να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, λόγω των μέτρων για τη πρόληψη του κορωνοϊού, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, δεν αναμένεται να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία της μεταγωγής στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού. Οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.

Παράλληλα, έφεση καταθέτει ο Γιάννης Λαγός δια του συνηγόρου. Θα υποβάλει το εφετήριο στη νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για να ζητήσει να μην κινηθεί η διαδικασία άρσης ασυλίας του.

Το απόσπασμα της απόφασης που αφορά στο Γιάννη Λαγό διαβιβάζεται εντός της ημέρας μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία