Μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας θα υποδυθεί η διάσημη ηθοποιός Ιζαμπέλα Ροσελίνι στην ταινία «Arrivederci». Από μόνη της η είδηση δεν είναι και τόσο σημαντική.

Ωστόσο, το γεγονός ότι μέρος των γυρισμάτων αυτής της ταινίας θα γίνουν στην Ελλάδα, είναι σημαντικό.

O σεναριογράφος/ σκηνοθέτης Αντονι Μπάοουμαν ανακοίνωσε επισήμως ότι η ταινία του «Arrivederci» θα γυριστεί στην Αυστραλία και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για παραγωγή των της εταιρίας Thrills & Spills που θα συνεργαστεί με την δική μας κινηματογραφική εταιρία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΕ που θα αναλαμβάνει την υπηρεσία παραγωγής για την Ελλάδα.

H προετοιμασία της ταινίας θα αρχίσει το φθινόπωρο του 2020 και η παραγωγή έχει ως στόχο το πρώτο τέταρτο του 2021 για τα γυρίσματα στην Αυστραλία και την άνοιξη του 2021 για τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

«Με φόντο την καθαρή ομορφιά της σκληρής Αυστραλιανής επαρχίας, σε αντίθεση με τις πολύχρωμες, ζωηρές εικόνες της Ελλάδας, η ταινία διαπραγματεύεται μία ιστορία βαθιά αληθινή, που εξελίσσεται σε μία εμπειρία ψυχικής και ηθικής ανάτασης» διαβάζουμε στην ανακοίνωση.

Η ταινία αφηγείται τη ζωή της Iζι Ντέιβις (Τζίνι Ντράιναν), που μετά τον θάνατο του αγρότη συζύγου της από καρκίνο, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του, αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή τους, να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους. Έτσι, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα, όπου ζει την «τελευταία περιπέτειά» της…