Στ. Δρογώσης στο MEGA : Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες χάιδευαν τη Χρυσή Αυγή

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη στοχοποίηση που είχαν κάποιοι καλλιτέχνες από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Όπως υπογράμμισε, όσοι μεγάλωσαν στην Κυψέλη γνώριζαν αρκετά από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και τη δράση τους

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη στοχοποίηση που είχαν κάποιοι καλλιτέχνες από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Όπως υπογράμμισε, όσοι μεγάλωσαν στην Κυψέλη γνώριζαν αρκετά από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και τη δράση τους.

«Τώρα έχουν γίνει όλοι κατά της Χρυσής Αυγής, όμως υπήρχαν πολιτικάντηδες που χαϊδεύαν τη Χρυσή Αυγή, για τις διάφορες σκοπιμότητές τους, αριστεροί και δεξιοί» σημείωσε ο κ. Δρογώσης, προσθέτοντας ότι «κάποιοι δημοσιογράφοι μας τους φορέσαν lifestyle στα σπίτια μας».

«Ένα τεράστιο σεβασμό στους δικηγόρους που τράβηξαν ένα μεγάλο αγώνα αυτά τα 5,5 χρόνια και τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» συμπλήρωσε.

«Ναζισμός δεν ξαναυπήρξε στην Ιστορία, υπήρχαν απολυταρχικά καθεστώτα, αλλά κρεματώρια να καίνε Εβραίους, ομοφυλόφιλους, τσιγγάνους, αντιφρονούντες δεν έχει ξαναγίνει. Όποιος λοιπόν, σχετικοποιεί και ταυτίζει τον κομμουνισμό ή τον σοσιαλισμό με το ναζισμό κάνει ένα τεράστιο λάθος» κατέληξε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV