Επιφυλάχθηκε να απαντήσει αν πίσω από την τραγική υπόθεση αρπαγής της 10χρονης κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδικές πορνογραφίας, ο δικηγόρος της μητέρας και του αδελφού της μικρής Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA, δεν προτίθεται να σχολιάσει την υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου της κατηγορουμένης. «Εκείνο που μπορώ να πω, είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την συγκεκριμένη «κυρία». Θα μπορώ να σας πως περισσότερα μόλις έχω τη δικογραφία στα χέρια μου» δήλωσε.

Στο ερώτημα αν πίσω από την τραγική υπόθεση κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, επιφυλάχθηκε να απαντήσει όταν θα έχει τα στοιχεία της δικογραφίας.

Εκτίμησε πάντως πως «είναι αδύνατον αυτό που έκανε αυτή η γυναίκα να σχετίζεται μόνο με την ίδια, υποψιαζόμαστε πολύ πιο σοβαρά πράγματα με διεθνή επέκταση της υποθέσεως».

Ήδη υπάρχει μια «υποψία» προς την κατεύθυνση της ύπαρξης κυκλώματος κι αυτό διότι η 33χρονη κατέστρεψε τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο τραγικό ενδεχόμενο αφού νάρκωσαν την 10χρονη Μαρκέλλα, «η εικόνα της 33χρονης με τη Μαρκέλλα να μεταδόθηκε live μέσω Διαδικτύου, όπως κάνουν δυστυχώς αυτοί οι διεστραμμένοι άνθρωποι».

Πάντως, σύμφωνα με την πληροφόρηση του κ. Κούγια, ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που κατέστρεψε η 33χρονη, «είναι άθικτος».