Στο κεντρικό δελτίο του MEGA μίλησε ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας, Χρήστος Βεράμης, αναφορικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Βεράμης υποστήριξε πως δεν έχει δει την αδερφή του ούτε λεπτό, σημειώνοντας πως ενημερώνεται μόνο από την τηλεόραση.

«Η αδερφή μου έχει δει 20 λεπτά την μητέρα της, δεν της έχει πει τίποτα για το θέμα. Ενημερωνόμαστε μόνο από τα κανάλια για το τι γίνεται. Είμαι ράκος με οποιονδήποτε βγαίνει και βγάζει φωτογραφίες της αδερφής μου, ιατροδικαστικά, την προσωπική ζωή της μητέρας μας. Δεν έχω δει την αδερφή μου ούτε ένα λεπτό. Δεν ξέρω πώς να δικαιολογήσω ότι δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, είμαι ο αδερφός της, πρώτου βαθμού συγγενής, και ενημερώνομαι από την τηλεόραση».

«Θα ήθελα τουλάχιστον να έχω ενημερωθεί και θα ήθελα κάποια απόρρητα στοιχεία της έρευνας και γενικά προσωπικά της ζωής της μητέρας μου και της αδερφής μου να μην βγαίνουν στον αέρα» πρόσθεσε.

Η Μαρκέλλα θυμάται αρκετά πράγματα

Όπως είπε «η Μαρκέλλα θυμάται αρκετά πράγματα. Σίγουρα δεν τα έχει πει στη μητέρα μου, αλλά έχει ενημερώσει τις αρχές για ό,τι γνωρίζει και ό,τι θυμάται. Είναι ήρεμη, είναι μια χαρά, ευτυχώς».

Αναφορικά με το γιατί ζήτησε την επιμέλεια της Μαρκέλλας, ο κ. Βεράμης τόνισε ότι «ζήτησα την επιμέλεια γιατί το Χαμόγελο του Παιδιού πήγε να υποβάλλει κάποια χαρτιά για να την κλείσει σε ίδρυμα χωρίς να ενημερώσει κανένα. Το παιδί έχει οικογένεια, δεν μπορεί να αποφασίσει κανένας άλλος πού θα πάει η αδερφή μου».

Δεν έχω δει την κατηγορούμενη

Σχετικά με την κατηγορούμενη, ο αδερφός της Μαρκέλλας υποστήριξε πως δεν την έχει δει καν, ούτε σε φωτογραφίες. «Δεν την θυμάμαι, εγώ μένω μόνος μου. Δεν μένω με τους γονείς».

«Η Μαρκέλλα από όσο ξέρω την εμπιστεύτηκε γιατί υπήρχε και κάποιο παιδί που πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Νομίζω ότι η κόρη της ήταν μικρότερη από την Μαρκέλλα» πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Δεν γνωρίζω αν έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς, πάντως πιστεύω ότι οι αρχές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και όποιος είναι εμπλεκόμενος ελπίζω να κριθεί από τη δικαιοσύνη και να μην βγει ξανά στους δρόμους ένας τέτοιος άνθρωπος» κατέληξε ο κ. Βεράμης.