Ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε σε live στο Instagram ότι του αρέσει η ζωή στη χώρα μας, επειδή μοιάζει με αυτήν της Αιγύπτου, εξήγησε ότι δε θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ μίλησε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο αιγύπτιος επιθετικός ανέφερε:

«Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι, θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλί είναι το σπίτι μου, σε αυτήν ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές».

Για το αν θα απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ υποστήριξε:

«Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δε θα πήγαινα».

Από εκεί και πέρα, ο στράικερ των ερυθρόλευκων ανέφερε πως «απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτήν της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις».

Ρωτήθηκε για το συμπατριώτη του Μοχάμεντ Σαλάχ και την πιθανή αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ:

«Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία, για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχτεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;»