Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα. Ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο, ταξίδεψε από την Ιταλία στην Ελλάδα αποκλειστικά για την ΑΕΚ και θα έχει συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη – Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη του στην Ένωσης.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Καρέρα να παραμείνουν κοινοί και μετά το καλοκαίρι. Κάτι που όλα δείχνουν πως θα επικυρωθεί στη συνάντηση που έρχεται.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να γίνει κουβέντα και για επέκταση συμβολαίου, δηλαδή ακόμα έναν χρόνο. Η ουσία είναι πως ΑΕΚ – Καρέρα κάθονται στο τραπέζι για να σφραγίσουν την συμφωνία που υπάρχει και για τη νέα χρονιά, ενώ το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται πιθανότατα αύριο.

Να θυμίσουμε εδώ πως ουσιαστικά η… προεργασία αυτού του ραντεβού ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Ίβιτς και της πλευράς Καρέρα, είχε γίνει στο γεύμα που είχε γίνει προ ημερών ανάμεσα σε «Τίγρη» – Καρέρα όπου τότε οι δυο άνδρες είχαν συζητήσει για την επόμενη χρονιά και ουσιαστικά είχαν καταλήξει στο να τα πουν τις επόμενες ημέρες για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, με τον Ιταλό τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που έρχεται, πιθανότατα αύριο.