Μερικά πράγματα είναι υπεράνω του ποδοσφαίρου… Η έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στην Ευρώπη επηρεάζει και το ποδόσφαιρο σε όλες τις εκφάνσεις του.

Η ασθένεια έχει χτυπήσει και τη χώρα μας και η Κυβέρνηση ανάμεσα στα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης της, διέταξε τη διεξαγωγή των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και η UEFA θα εφαρμόσουν την κυβερνητική επιταγή και το παιχνίδι με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League στο «Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι δυσάρεστο για τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, όμως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή προέχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια».