Την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο δράστης της τραγωδίας στα Μέγαρα καταδεικνύουν τα λόγια της συζύγου του.

«Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα» τονίζει, ενώ είχε προηγηθεί φίλος της οικογένειας του κατηγορούμενου που δήλωσε ότι ο άντρας φαινόταν να πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε» συμπληρώνει, μιλώντας στο Star, η σύζυγος του άντρα που μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τελευταίος, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν.

Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, το πόρισμα του ιατροδικαστή αποδεικνύει ότι ο θάνατος του 48χρονου οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα, εξαιτίας των σφαιρών που δέχτηκε.

Ταραγμένες οι σχέσεις με την οικογένεια του θύματος

Στο μεταξύ, τις ταραγμένες σχέσεις που είχε ο κατηγορούμενος με την οικογένεια του κουνιάδου του, επιβεβαιώνουν και τα λόγια θείου του θύματος, ο οποίος διατείνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει την οικογένεια.

«Στο παρελθόν ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει την οικογένεια και οι σχέσεις τους μετά το χωρισμό ήταν ιδιαίτερα τεταμένες» λέει χαρακτηριστικά.

Το τηλεφώνημα στον αδελφό του μετά το φονικό

Παράλληλα, στη δημοσιότητα βγήκε το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ο δράστης μετά το φονικό.

Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν ο αδελφός του: «Γύρω στις 19:30 με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του στα Μέγαρα για να δει το παιδί. Δεν θυμόταν όμως τι είχε γίνει. Μου είπε ότι πίστευε ότι είχε κάνει κάποιο κακό. Τον ρώταγα αλλά δεν έβγαζα νόημα απ’ όσα μου έλεγε» λέει ο αδελφός του δράστη.

Όταν ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για το τι είχε συμβεί επικοινώνησε και πάλι μαζί του. «Του είπα να πάρει αμέσως το δικηγόρο του. Αργότερα, με πήρε αυτή και μου είπε να βρεθούμε όλοι μαζί, για να παραδοθεί ο αδελφός μου στην ασφάλεια. Έτσι και έγινε. Όταν τον είδα, ήταν σοκαρισμένος, δεν τον ρώτησα κάτι. Στους αστυνομικούς είπα για την πιεσμένη κατάσταση στην οποία ήταν» τόνισε ο αδελφός του 50χρονου σωφρονιστικού στον Ant1.

Εικόνες αμέσως μετά το φονικό

Εικόνες αμέσως μετά το φονικό μετέδωσε το One Channel.

Σε αυτές διακρίνεται ο 48χρονος γιατρός, ο οποίος κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα μετά τις διαδοχικές σφαίρες στην κοιλιακή και βουβωνική χώρα από το όπλο του δράστη.