Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης του άγριου φονικού στα Μέγαρα.

Ο δράστης παραδόθηκε στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής συνοδεία του συνηγόρου του.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι είπε στους αστυνομικούς.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Μέγαρα, το βράδυ της Πέμπτης, όταν 50χρονος εισέβαλε μέσα σε σπίτι, πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και η σύζυγος του άτυχου άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου στα Μέγαρα, με τον δράστη να πυροβολεί με πιστόλι εναντίον των θυμάτων και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο, ωστόσο για τον άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 48χρονος κατέληξε, ενώ η 43χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της, νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο δε, πως ο δράστης στόχευε στα γεννητικά όργανα.

Η 43χρονη φέρεται να μπήκε μπροστά στον άνδρα της προκειμένου να τον προστατέψει από τα πυρά του 50χρονου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και η ίδια.

Τι κρύβεται πίσω από το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τον 48χρονο κουνιάδο του και τη 43χρονη γυναίκα του κουνιάδου του, διότι τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του με την οποία ήταν σε διάσταση.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 50χρονος πυροβόλησε τα δύο θύματα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.

Ο δράστης είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και μάλιστα το τελευταίο διάστημα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στον εργασιακό του χώρο. Αποκορύφωμα αυτών, το επεισόδιο που δημιούργησε την Τετάρτη στην υπηρεσία του, όπου ξυλοκόπησε τον διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος.

Από την άλλη πλευρά, το 48χρονο θύμα, ήταν γιατρός στο επάγγελμα.

Στο μεταξύ, τα παιδιά των θυμάτων που αντίκρισαν το άγριο φονικό, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.