• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ για ψήφο αποδήμων : Η ΝΔ φιλοδοξεί να λύσει το ζήτημα με 4 πρόχειρες παραγράφους

  Η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια προχώρησε στην εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου που επιλύει όλα τα προβλήματα»

  Για «περίσσειο θράσος και λαϊκισμό» στο θέμα της ψήφου των αποδήμων επικρίνει τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Σχολιάζοντας την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέρει πως η κυβέρνηση «φιλοδοξεί να «λύσει» το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους».

  «Οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους»

  Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ «για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια προχώρησε στην εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου που καταγράφει με πληρότητα τη σχετική διεθνή εμπειρία, αντιμετωπίζει ζητήματα συνταγματικής τάξης και επιλύει όλα τα πολιτικά και διοικητικά προβλήματα».

  Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί  την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «το μόνο που έχει να αντιπαραβάλλει πέρα από διαρροές και αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών της, είναι η χθεσινή επιστολή του υπουργού Εσωτερικών που φιλοδοξεί να «λύσει» το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους».

  Και καταλήγει: «Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk