Για την ψήφο των αποδήμων καθώς και τον προϋπολογισμό του 2019 αντιπαρατέθηκαν στην εκπομπή One Line ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Δεν μιλάμε για νέο δικαίωμα, αλλά για διευκόλυνση» υποστήριξε ο κ. Μπουκώρος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να έχουμε ψήφο δύο ταχυτήτων. Ωστόσο, όπως είπε, «παρ’ ότι πιστεύουμε στην επιστολική ψήφο, γιατί πρόκειται περί μιας επιπλέον διευκόλυνσης, είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε προκειμένου να συγκεντρώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε πως «η ψήφος θα πρέπει να προκύψει σαφώς μέσα από μια διακομματική συνεννόηση και δεν μπορεί να λειτουργήσει με απολυτότητες» προσθέτοντας πως δεν πρέπει να μπει σε πρίσμα μικροπολιτικό.

Οσον αφορά τον προϋπολογισμό του 2020, ο κ. Μπουκώρος υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, λέγοντας πως «είναι ο προϋπολογισμός που φιλοδοξεί να βάλει τη χώρα σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία». Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννούλης καταλόγισε στη ΝΔ ότι «ψαλίδισε και σκότωσε πολλά όνειρα ανθρώπων που ήλπιζαν ότι η κυβέρνηση θα φέρει μέτρα υπέρ της μεσαίας τάξης».

Πηγή: onetv.gr