• Αναζήτηση
 • Κύπρος: Επιδείνωση της υγείας του πρώην προέδρου Χριστόφια

  Όπως δήλωσε στον Antenna ο θεράπων ιατρός του κ. Χριστόφια, δρ Μιχάλης Μηνά χθες συγκλήθηκε ιατρικό συμβούλιο το οποίο εξέτασε τα δεδομένα και επιβεβαίωσε, δυστυχώς, τις μη αναστρέψιμες ινωτικές βλάβες στον πνεύμονα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα άλλης αντιμετώπισης

  Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο της Λευκωσίας ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

  Όπως δήλωσε στον Antenna ο θεράπων ιατρός του κ. Χριστόφια, δρ Μιχάλης Μηνά χθες συγκλήθηκε ιατρικό συμβούλιο το οποίο εξέτασε τα δεδομένα και επιβεβαίωσε, δυστυχώς, τις μη αναστρέψιμες ινωτικές βλάβες στον πνεύμονα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα άλλης αντιμετώπισης.

  Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, η κατάστασή του κ. Χριστόφια παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, με τη θεραπεία να επικεντρώνεται πλέον στη φροντίδα του ασθενούς, κυρίως για τον πόνο, το άγχος και τη δύσπνοια.

  Όπως εξήγησε ο δρ. Μηνά, ο κ. Χριστόφιας υποστηρίζεται μηχανικά και βρίσκεται σε καταστολή.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk