• Αναζήτηση
 • Ο Κοτζιάς δεν ξεχνά τη Συμφωνία των Πρεσπών

  Ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter στην οποία διακρίνεται με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ ενώ σχολιάζοντας τον ένα χρόνο από τη Συμφωνία αναφέρει «Ένας χρόνος φίλε μου»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μπορεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να έχει τραβήξει διαφορετικό δρόμο από τον Αλέξη Τσίπρα καθώς γνωστοποίησε πρόσφατα ότι δεν θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει μία ανάρτηση στο Twitter με αφορμή τον ένα χρόνο από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

  Ο Νίκος Κοτζιάς ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter στην οποία διακρίνεται με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ ενώ σχολιάζοντας τον ένα χρόνο από τη Συμφωνία αναφέρει «Ένας χρόνος φίλε μου Νικολά Ντιμιτρόφ».

  Από την πλευρά του ΥΠΕΞ των Σκοπίων αναδημοσίευεσε την ανάρτηση Κοτζιά σημειώνοντας «Γράψαμε ιστορία σκεπτόμενοι το μέλλον φίλε μου».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk