• Αναζήτηση
 • Βαρουφάκης : Με τον Κοτζιά δεν έχουμε μιλήσει από τότε που παραιτήθηκα

  Απάντηση στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να συνεργάζονται στις επικείμενες εκλογές

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την απάντησή του στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκο Κοτζιά να συνεργάζεται στις επικείμενες εκλογές με το Μέρα 25, έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, στο Twitter.

  Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει σε ανάρτησή του, ότι έχει να μιλήσει με το Νίκο Κοτζιά από τότε που παραιτήθηκε από υπουργός Οικονομικών, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2015, επισημαίνοντας ότι «δεν έχουμε μιλήσει ούτε τηλεφωνικά».

  Συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης τόνισε:

  «Μια συμβουλή προς δημοσιογράφους έτοιμους να εκτεθούν. Με τον Νίκο Κοτζιά δεν έχουμε μιλήσει (ούτε τηλεφωνικά καν) από τότε που παραιτήθηκα από το ΥπΟικ. Τελεία. Παύλα. Καλησπέρα».

  Αλλά και ο Νίκος Κοτζιάς διέψευσε λίγο νωρίτερα τα σενάρια περί συνεργασίας με τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ 25. Μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» και σε σχετική ερώτηση απάντησε αρνητικά, μιλώντας μάλιστα για «αθλιότητες».

  Επιπλέον, ο Νίκος Κοτζιάς ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, καθώς υπάρχει ρήξη στις σχέσεις τους.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk