Το ξέσπασμα του πατέρα της 8χρονης Αλεξίας που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, προκάλεσε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο 54χρονος που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του.

Μιλώντας στο newsit.gr μόλις έγινε γνωστή η απόφαση, ο πατέρας της Αλεξίας, που βρίσκεται συνεχώς έξω από την εντατική, δεν έκρυψε την οργή και την απογοήτευσή του: «Είμαι έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είχε πάει στη φυλακή, δεν έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Έπρεπε να τον προφυλάκιζαν, αν όχι από σεβασμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου, τουλάχιστον για να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που γιορτάζουν με πυροβολισμούς».

Πιο δίπλα η μητέρα της μικρής Αλεξίας είπε μόνο δυο κουβέντες: «Ας ήταν καλά το παιδί μου και δεν θα με ένοιαζε τίποτα άλλο».

Νωρίτερα ο πατέρας της Αλεξίας είχε μάθει για τη συγγνώμη του 54χρονου προσερχόμενος στις εισαγγελικές αρχές. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και πρόσθεσε: «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα».