Τσακώθηκαν «αέρα» της ΕΡΤ ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η επόμενη μέρα», Σεραφείμ Κοτρώτσος με τον γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτη Μαλέλη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι συνεχώς τον διέκοπτε και του έκανε ερωτήσεις δίχως σεβασμό. «Δε με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δε θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δε θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πως μιλάτε», είπε εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει να είστε πολλές φορές εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ανταπαντώντας.

Σας συμφέρει να υπάρχει το δίπολο και το αναπαράγετε κι εσείς, κατέληξε ο κύριος Μαλέλης, απαιτώντας σεβασμό από τον συνομιλητή του.

Ο κ. Μαλέλης τσακώθηκε και με τη Ράνια Σβίγγου η οποία επέμενε στις γνωστές αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής και επιχειρηματικά συμφέροντα.