Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ντου με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς να τους σταματήσει κανείς. Περίπου 30 χούλιγκαν του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο για να επιτεθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Επιτέθηκαν σε αναπληρωματικούς παίκτες των Ερυθρόλευκων και ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά.

Τραγικές εικόνες στο ΟΑΚΑ με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να δέχονται επίθεση από χούλιγκανς των πράσινων, χωρίς μάλιστα να τους σταματήσει η αστυνομική δύναμη. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ κοιτούσαν τους 30 οπαδούς του Παναθηναϊκού να φτάνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς να κάνουν το παραμικρό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι χουλιγκάνοι που έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο, ήταν οπλισμένοι με μαχαίρι! Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, καθώς έγινε έγκαιρη παρέμβαση στο σημείο.

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, με το ντέρμπι να σταματά προσωρινά. Ο Φρανσουά Μοντεστό απευθύνθηκε προς τον διαιτητή, προκειμένου να σταματήσει το παιχνίδι. Υπήρξαν διαβουλεύσεις, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

Όλα αυτά που περιγράφουμε έγιναν στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης και πραγματικά αναρωτιέται κάποιος για τα μέτρα ασφαλείας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για ποια μέτρα ασφαλείας να μιλήσει κάποιος όταν τριάντα χούλιγκανς κάνουν βόλτα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και φτάνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χτυπώντας ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και μέλη του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περισσότερα από εφτά λεπτά και ξανάρχισε με απόφαση του Γερμανού διαιτητή.

Δείτε τα βίντεο με το ντου των οπαδών του Παναθηναϊκού:

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk