• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι το επόμενο θύμα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ

  Συζήτησε με τους κοσμήτορες του ΕΑΠ τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας για συνένωσή του με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι το επόμενο θύμα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τους κοσμήτορες του Ε.Α.Π.

  Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για τη συνένωσή του με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και την αντίδραση καθηγητών και φοιτητών.

  «Και οι τρεις αυτές λέξεις (σ.σ. Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) είναι ασυμβίβαστες με τις αντιλήψεις και τις πρακτικές τους. Αυτό το σημαντικό έργο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει με την αυτονομία και την ενίσχυση του, να διαδραματίζει το σημαντικό του ρόλο», πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής η οποία διαβεβαίωσε τους κοσμήτορες του ΕΑΠ ότι το κόμμα της θα υποστηρίξει τους χιλιάδες φοιτητές, εκπαιδευτικούς και αποφοίτους του ΕΑΠ, για να ανατραπούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk