• Αναζήτηση
 • Λαφαζάνης: Τι κατέθεσε στην αίτησή του στον Αρειο Πάγο

  Αναφέρει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων»

  Την πόρτα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου πέρασε σήμερα στις 11 το πρωί ο επικεφαλής της «Λαικής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης προκειμένου μεταξύ άλλων να ενημερωθεί για την πορεία των μηνυτήριων αναφορών που έχει υποβάλλει.

  Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να ενημερωθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου σχετικά με την πορεία μήνυσης που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά και τις τελευταίες διαρροές φημών για την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος, ενώ ενημέρωση ζήτησε και για την πορεία μηνυτήριων αναφορών που έχει καταθέσει για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

  Παράλληλα, υπέβαλε αίτημα για την ταχεία διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν «λόγω εξαιρετικής σπουδαιότητας». Μάλιστα, οπως αναφέρει στην αίτηση του,«ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων» και για το λόγο αυτό ζητά «την κατά προτίμηση διεκπεραίωση των δικογραφιών».

  Αναφέρει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων» και ζητεί την ταχεία διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων επισημαίνοντας πως «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατό να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

  «Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται γιατί αυτό είναι κορυφαίο ζήτημα Δημοκρατίας και εκπαίδευσης του Λαού στους Δημοκρατικούς Θεσμούς» επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης προσθέτοντας πως πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα «ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι έχουν διαπράξει σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις». Επίσης, αιτείται «την κατά προτίμηση διεκπεραίωση» των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του «ώστε να λάμψει η αλήθεια

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk