• Αναζήτηση
 • Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα ο Λαφαζάνης

  Αναμένεται να θέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, το ζήτημα των πολιτικών διώξεων εις βάρος του και τη μήνυση της ΛΑΕ για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

  Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, θα επισκεφτεί αύριο το πρωί ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Κυριάκο Μακαρώνα.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης θα θέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δύο θέματα: «Το ζήτημα των απαράδεκτων τεσσάρων δικογραφιών – πολιτικών διώξεων που έχει εις βάρος του για τη δράση του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας και την απαράδεκτη κωλυσιεργία της Δικαιοσύνης σε σχέση με την υποβληθείσα εδώ και περίπου δύο χρόνια απόλυτα τεκμηριωμένη μήνυση της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των αρμοδίων αρχών, που αφορά την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».

  Για το πρώτο, ο Παν. Λαφαζάνης αναμένεται να ζητήσει, εφόσον οι υποθέσεις αυτές δεν τίθενται στο αρχείο από τις αρμόδιες αρχές και δεν ζητείται συγγνώμη για το περιεχόμενό τους, τις καταγραφές και τις παρακολουθήσεις του, τότε να πάνε αμέσως, χωρίς άλλη καθυστέρηση, για να διαλευκανθούν στο ακροατήριο, ώστε, όπως ισχυρίζεται, από κατηγορούμενος να μεταβληθεί σε κατήγορο της κυβέρνησης και του αμαρτωλού τμήματος της Ασφάλειας που φέρει τον εξοργιστικό τίτλο «Τμήμα για την προστασία του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος».

  Αναφορικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει πως «είναι εξοργιστικό η Δικαιοσύνη ούτε να βάζει στο αρχείο αυτήν τη μήνυση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως ευθύνη για μια τέτοια επιλογή, αλλά ούτε και, για πολιτικές σκοπιμότητες, να προχωρά στην διερεύνησή της, με αποτέλεσμα να οδεύουν ξανά οι τράπεζες σε τέταρτη, πιθανότατα, ανακεφαλαιοποίηση και ο τόπος σε εκλογές με την υπόθεση της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης σε εκκρεμότητα».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk