Η ίωση δεν λέει να εγκαταλείψει τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης που επίσης ταλαιπωρήθηκε σοβαρά κι έμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, βλέπει τα προβλήματα ν’ αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Ναι μεν, ο Κολοβέτσιος είναι καλύτερα και θα προπονηθεί το απόγευμα, αλλά το πρωί απουσίασε ο Κάτσε, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού το τελευταίο δίμηνο. Ο Κολοβέτσιος απουσίασε, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης, όμως, είναι καλύτερα, θα πάρει μέρος το απόγευμα στο πρόγραμμα, έστω και σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Κάτσε, όμως, ταλαιπωρείται λίγο πιο βαριά από την ίωση κι αύριο θα υπάρχει εικόνα για το αν θα καταφέρει να παίξει. Ενδεχομένη απουσία του θα είναι τρομερό πλήγμα, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται και ο Κουρμπέλης. Ο αρχηγός έκανε θεραπεία και γυμναστήριο το πρωί, επειδή έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν υπολογίζεται για το πρωτάθλημα. Όλη η προσοχή του και η αποθεραπεία στοχεύει στη ρεβάνς κυπέλλου στις 24 του μήνα.

Εκτός είναι και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος λόγω της ίωσης βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο Ινσούα, που έκανε θεραπεία (είναι και τιμωρημένος για τη Δευτέρα) και ελπίζει να προλάβει το ματς κυπέλλου, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Πούγγουρα (επίσης έκανε θεραπεία και γυμναστήριο). Ο Μακέντα, παράλληλα, στην πρωινή προπόνηση δεν πήρε μέρος. Ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ωστόσο, το απόγευμα θα γυμναστεί κανονικά. Θεραπεία ακολούθησαν και οι Κότσαρης, Αποστολάκης. Οι υπόλοιποι υγιείς παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής και δούλεψαν στα τελειώματα.