Εκδήλωση της «Θετικής Φωνής» για τους Έλληνες και την πολιτική σκέψη

Στο πλαίσιο της σειράς μηνιαίων ανοιχτών συζητήσεων «Ομόκεντροι Κύκλοι», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» υποδέχεται τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, με αφορμή το βιβλίο της «Καλησπέρα σας, κύριε Σεφέρη», την Τρίτη 3 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της σειράς μηνιαίων ανοιχτών συζητήσεων «Ομόκεντροι Κύκλοι», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» υποδέχεται τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, με αφορμή το βιβλίο της «Καλησπέρα σας, κύριε Σεφέρη», την Τρίτη 3 Απριλίου, στις 18:00 στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).

«Το θαύμα δεν είναι πουθενά, παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου. Σ’ αυτόν τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται».

Μία φανταστική συνέντευξη της δημοσιογράφου με το νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη αντανακλά τη σημερινή Ελλάδα με τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις της. Μέσα από το έργο, το ημερολόγιο και τις επιστολές του, η Μαρία Χούκλη συζητά με το κοινό για τα μικρά και μεγάλα θαύματα, για την αποδοχή του εαυτού μας μέσα από τον «άλλο», για τους Έλληνες και την πολιτική σκέψη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk