• Αναζήτηση
 • Καλαμαριά: Κλειστά σχολεία την Παρασκευή λόγω διακοπής νερού

  Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί σήμερα, λόγω της βλάβης του κεντρικού αγωγού της ΕΥΑΘ, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή, όσα σχολεία δεν υδροδοτήθηκαν χθες, λόγω της βλάβης του κεντρικού αγωγού της ΕΥΑΘ, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

  Στο μεταξύ, η ΕΥΑΘ ενημερώνει ότι από τις 22:00 της Πέμπτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, 30Μαρτίου, θα διακοπεί η υδροδότηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βαρδάρη,Εγνατία και κάτω μέχρι Εθνικής Αμύνης), προκειμένου να ενισχυθεί σταδιακά η περιοχή που περικλείεται μεταξύ Εγνατίας – Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου – Λαγκαδά, όπως και οι Σαράντα Εκκλησιές, η Τριανδρία και μέρος της Άνω Τούμπας, οι οποίες παρουσιάζουν σοβαρότερο πρόβλημα.

  Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη των εργασιών, αυτές συνεχίζονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Παραμένει σε λειτουργία σημαντικός αριθμός γεωτρήσεων και είναι αυξημένη η παραγωγή νερού από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης.

  Στο μεταξύ, την έντονη διαμαρτυρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη, εκφράζει ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης, που – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – δέχθηκε παράπονα από τους επαγγελματίες, που αδυνατούν να εργαστούν λόγω έλλειψης νερού.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk