Γ. Βρούτσης: «Η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα του υπερταμείου»

Τη Δευτέρα 23 Μαίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γ. Βρούτσης, μίλησε στον Βήμα fm για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και τις πολιτικές εξελίξεις

Τη Δευτέρα 23 Μαίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και τις πολιτικές εξελίξεις.{{{ audio1 }}}

Για το Υπερταμείο και τη στάση της Ν.Δ.

«Το Υπερταμείο είναι ένα ζήτημα, το οποίο πρέπει να επανεξετάσουμε ως Ν.Δ. Ασκήθηκε εντονότατη κριτική, αυτό έχει αποικιοκρατική λογική, μέχρι το 2116, 4 γενιές… Βεβαίως θα το επανεξετάσουμε, βεβαίως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τουλάχιστον στο Υπερταμείο».

Για τις πολιτικές εξελίξεις εν γένει

«Εκτιμώ ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα δρομολογηθούν από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διότι γνωρίζουν ότι αν πάμε σε εκλογές, δεν θα επανεκλεγούν ούτε οι μισοί.

Θα δρομολογηθούν από την ίδια την κοινωνία, διότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τον Σεπτέμβριο, κρατήστε την ημερομηνία που θα σας πω και λόγω γνώσης πάνω στο αντικείμενο το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το εργασιακό, αυτή η πίεση η κοινωνική που θα δημιουργηθεί από το σύνολο των μέτρων που τότε θα αποτιμηθούν στην κοινωνία, τότε θα φτάσει ο λογαριασμός στην τσέπη κάθε νοικοκυριού. Τότε εκτιμώ ότι θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις και μία πίεση απίστευτη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που πιθανώς να οδηγήσει και σε πολιτικές εξελίξεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk