Εβδομάδα με πρεμιέρες η τρέχουσα για τα ιδιωτικά κανάλια και ειδικά για το Mega και τον ΑΝΤ1 τα οποία προσπαθούν μέσα στο Νοέμβριο να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ στο prime time τους.
Στο κανάλι της Μεσογείων απόψε στις 23.00 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την Άννα Δρούζα. Η εκπομπή συνθέτει παζλ ιστοριών με πρωταγωνιστές συνηθισμένους ανθρώπους που οι συνθήκες της ζωής τους σπρώχνουν σε πράξεις πέρα από τη λογική. Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν η Φωτεινή Τσαλίκογλου, συγγραφέας, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.
Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 23:00, επιστρέφει στην οθόνη το «Celebrity Game Night», με την Σμαράγδα Καρύδη. Κάθε εβδομάδα, δύο παίκτες και έξι celebrities παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζονται και αναμετρώνται, με την μπάντα του Τόνυ Κονταξάκη να τους συνοδεύει. Οι παίκτες διεκδικούν 4000€ ενώ οι celebrities 2000€ που προσφέρουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους. Ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν οι: Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Καπουτζίδης, Παντελής Καναράκης στον ένα καναπέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Μαρτάκης και Μαριέλλα Σαββίδου στον άλλο. Το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15.
Τέλος, στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 23.15 κάνει πρεμιέρα το νέο late night show, “Τhe 2night show” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο άσσος του ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης και ο δημοφιλής πλέον τραυματιοφορέας από τη Λάρισα Σπύρος Θεοχαρίδης, γνωστός και ως ο «Ινδιάνος». Γκεστ σταρ ο Δημήτρης Σταρόβας.



