Ο Τerroirista προτείνει

Η πρώτη εμφιάλωση του κτήματος στην τωρινή μορφή του έγινε το 2003. Ο σημερινός ιδιοκτήτης Κώστας Μητραβέλας βρήκε σπουδαία αμπελουργική παρακαταθήκη από τους προγόνους του. Η οικογένειά του είναι από τις παλαιότερες οινικές οικογένειες του νεμεάτικου αμπελώνα με ιστορικό αρχείο που πλησιάζει στις αρχές του περασμένου αιώνα. Το Κτήμα Μητραβέλα πάντα καταφέρνει να διακρίνεται ανάμεσα στα κορυφαία Αγιωργίτικα και να συντηρεί το δικό του πληθωρικό στυλ.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk