Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λιγκ
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Novasports 1, 19.30
Την 9η συνεχή νίκη τους θέλουν οι «πράσινοι» στο Περιστέρι για να μείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Οι παίκτες του Ατρομήτου δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι καθώς παλεύουν για την είσοδό τους στην πεντάδα.
Τσάμπιονς Λιγκ



Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Με το ένα πόδι στους «8» της διοργάνωσης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά την επικράτηση στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 2-1, εκτός αν η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρει στη ρεβάνς να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Πολιτική εκπομπή



Ιντριγκα
ALPHA, 24.00
Ακόμη και αν κάποιος πιστεύει ότι στην τηλεόραση συμβαίνουν μονίμως τα ίδια, υπάρχει μια επιστροφή ικανή να τον ιντριγκάρει. Στην πρώτη «Ιντριγκα» η Ελλη Στάη παρουσιάζει μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για το τι λένε οι πολίτες για την κυβέρνηση, τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, το ευρώ, τη Γερμανία και το δημοψήφισμα. Στο στούντιο της εκπομπής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλάει για τους στόχους της διαπραγμάτευσης, τα μέτωπα με την Ευρώπη, τις απειλές των Γερμανών και την ασφυξία στην αγορά.

Ξένη ταινία



«Ο τελευταίος πρόσκοπος»


(The last boy scout)
STAR, 22.10
Ο Τζόε Χάλενμπεκ, αλκοολικός ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει την προστασία μιας στριπτιζέζ που δέχεται επανειλημμένως απειλές. Οταν τελικά εκείνη δολοφονείται, ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο. Με τη βοήθεια του Τζίμι Ντιξ, πρώην φίλου της και πρώην παίκτη του φούτμπολ, ξεκινά μια έρευνα που τον οδηγεί σε υψηλά ιστάμενους παράγοντες του αθλητισμού. Σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, που έχει κάνει το «Τοp Gun», με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις. Φρενήρεις σκηνές δράσης, θεαματικά κυνηγητά και ο χολιγουντιανός περιπετειώδης κινηματογράφος στις πιο πληθωρικές στιγμές του. (ΗΠΑ, 1991, 97′)

HeliosPlus