Μπάσκετ, Ευρωλίγκα

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός
Novasports 2, 19.45
Κρίσιμη και για τις δύο ομάδες η αναμέτρηση στο Κάουνας, με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει πως θα βρεθεί πιο κοντά στα πλέι οφ, έχοντας στην αποστολή τους Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτση, ενώ η βασίλισσα του λιθουανικού μπάσκετ θα προσπαθήσει να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Ξένες ταινίες

Κάτι αληθινό (One true thing)
NEPIT, 22.00
Ξεχασμένο μελόδραμα του Καρλ Φράνκλιν, με τη Μέριλ Στριπ στον ρόλο μιας καρκινοπαθούς συζύγου, μητέρας και νοικοκυράς, η κατάσταση της οποίας επηρεάζει τα στενά πρόσωπα που βρίσκονται στο πλάι της. (ΗΠΑ, 1998, 127′)
Ο σκοτεινός ιππότης: η επιστροφή (The Dark Knight rises)
STAR, 22.10
Ο τρίτος «Μπάτμαν» του Κρις Νόλαν (και πάλι με τον Κρίστιαν Μπέιλ) είναι μια πληθωρική, χορταστική αλλά και απίστευτα θορυβώδης heavy metal ταινία, στην οποία το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η προσωπικότητα του «κακού» Μπέιν (Τόμας Χάρντι). (ΗΠΑ/Αγγλία, 2012, 160′)
Το νησί των καταραμένων (Shutter Island)
ΑΝΤ1, 23.15
1954. Στην ψυχιατρική κλινική ενός νησιού κοντά στη Βοστώνη δύο ομοσπονδιακοί αστυνομικοί (Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαρκ Ράφαλο) διεξάγουν έρευνα για να ανακαλύψουν τα ίχνη μιας ασθενούς που όλα δείχνουν ότι δραπέτευσε. Οταν μια ξαφνική καταιγίδα τούς αποκλείει στο νησί, η διακριτική γραμμή που διαχωρίζει την πραγματικότητα από την παράνοια αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη σε αυτό το καθαρόαιμο, υποβλητικό ψυχολογικό θρίλερ του Μάρτιν Σκορσέζε βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντένις Λιχέιν. (ΗΠΑ, 2010, 138′)
Εν ψυχρώ (In cold blood)
MEGA, 01.15
Αριστουργηματική μεταφορά του ριζοσπαστικού μυθιστορήματος του Τρούμαν Καπότε, πραγματεύεται την αληθινή ιστορία δύο νεαρών (Ρόμπερτ Μπλέικ, Σκοτ Γουίλσον) που χωρίς λόγο δολοφόνησαν τα μέλη μιας οικογένειας. Προτάθηκε για τέσσερα Οσκαρ, ανάμεσα στα οποία και της σκηνοθεσίας (Ρίτσαρντ Μπρουκς). (ΗΠΑ, 1967, 120′)

HeliosPlus