Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Νίζνι – Ολυμπιακός
Novasports 2, 18.30
Νικηφόρα θέλει να περάσει από το «CEC Nagorny» ο Ολυμπιακός απέναντι στη φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία αν και κάνει εφέτος το ντεμπούτο της στη διοργάνωση αποτελεί δυνατή αντίπαλο.
Ελληνική σειρά
Το σόι σου
ALPHA, 21.00
Ο Βαγγέλης έχει κανονίσει βραδινή οικογενειακή συγκέντρωση προς τιμήν ενός υψηλού προσκεκλημένου, ενός συγχωριανού του βουλευτή που πληροφορίες τον θέλουν να υπουργοποιείται λίαν συντόμως. Σε guest εμφάνιση ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Ξένη σειρά
CSI Μαϊάμι
ΣΚΑΪ, 22.15
Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητεί τους ενόχους μέσα στον πλούτο, στην αφθονία και στους γρήγορους ρυθμούς του Μαϊάμι. Η καλύτερη ομάδα στη Νότια Φλόριδα, με αρχηγό τον Οράτιο Κέιν, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να διαλευκάνει τα αιματηρά μυστήρια.
Ξένες ταινίες
Επιχείρηση: Argo (Argo)
STAR, 22.10
Καλοφτιαγμένη «αναπαράσταση» της προσπάθειας διάσωσης έξι αμερικανών υπαλλήλων της πρεσβείας στην Τεχεράνη, οι οποίοι όταν ο αγιατολάχ Χομεϊνί αναλάμβανε την εξουσία αναγκάστηκαν να κρυφθούν στην εκεί πρεσβεία του Καναδά αφήνοντας την τύχη τους στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Αφλεκ κρατά τον ρόλο του πράκτορα Τόνι Μέντεζ που είχε αναλάβει την ηγεσία της αποστολής διάσωσης. Οσκαρ καλύτερης ταινίας, σεναρίου και μοντάζ. (ΗΠΑ, 2012, 116′)
Ενα σταφύλι στον ήλιο
(A raising in the sun)
MEGA, 01.45
Μια ταινία γεμάτη από ζεστασιά και θλίψη με πρωταγωνιστή τον Σίντνεϊ Πουατιέ. Μια φτωχή οικογένεια Αφροαμερικανών του Σικάγου της δεκαετίας του ’50 που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, λαμβάνει ένα ποσό από μια ασφαλιστική εταιρεία μετά τον θάνατο του πατέρα και αποφασίζει να διεκδικήσει το αμερικανικό όνειρο. (ΗΠΑ, 1961, 128′)
HeliosPlus