Μαγκαζίνο



JOY
MEGA, 16.50
Το Joy είναι κάθε Σαββατοκύριακο ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με γρήγορους ρυθμούς, μοντέρνα αισθητική, πρόσωπα που εναλλάσσονται στην παρουσίαση και ποικιλία θεμάτων σχετικά με την καθημερινότητα δοσμένα μέσα από μια χαρούμενη και αισιόδοξη ματιά. Αυτό το Σαββατοκύριακο υποδέχεται την Τζένη Μπαλατσινού, την Πέγκυ Τρικαλιώτη, την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Στέλιο Μάινα και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Ξένη σειρά



Mike & Molly
STAR, 16.40
Μια τρυφερή ιστορία αγάπης δύο καθημερινών ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ζωής με γέλιο και χιούμορ, του αστυνομικού Μάικ Μπιγκς και της δασκάλας Δημοτικού Μόλι. Στο σημερινό επεισόδιο ο Μάικ προτείνει στη μητέρα του να δει έναν γιατρό για να διαγνωστεί η σοβαρότητα της κατάστασής της. Η Μόλι ενθουσιάζεται όταν γίνεται αποδεκτή σε ένα σεμινάριο για νέους συγγραφείς διάρκειας 8 εβδομάδων στην Αϊοβα.

Ξένες ταινίες



Yoyo
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Κλασική κωμωδία του Πιερ Ετέξ με τον ίδιο στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου που τα χάνει όλα, ανακαλύπτει τον έρωτα και στη συνέχεια επανακάμπτει. (Γαλλία, 1965, 92′)
Η πόλη των αγγέλων
(City of angels)

STAR, 23.00
Ο Μπραντ Σίμπερλινγκ σκηνοθέτησε την ιλουστρασιόν αμερικανική διασκευή των γερμανικών «Φτερών του έρωτα» του Βιμ Βέντερς, με τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο του αγγέλου που θα γίνει γήινος για να απολαύσει τα αγαθά της ζωής (εκ των οποίων ένα είναι η Μεγκ Ράιαν). Ταινία που τα έχει όλα εκτός από ποίηση. (ΗΠΑ, 1998, 103′)
Μπρούνο
(Bruno)
ΜΕGA, 02.00
Ανατρεπτική, ακραία, ρηξικέλευθη και χυδαία κινηματογραφική σάτιρα με τον Σάσα Μπάρον Κόεν στον ρόλο γκέι αυστριακού δημοσιογράφου μόδας, με στόχο να γίνει διασημότερος από τον Αδόλφο Χίτλερ. (ΗΠΑ, 2009, 80′)

HeliosPlus