Ελληνική σειρά

«Ονειρο ήταν »
Mega, 19.00
Η Ήβη εξιστορεί στον Αντώνη όλα τα γεγονότα που αφορούν την Αγγελική και του ομολογεί πως εκείνη έφταιγε για ό,τι της συνέβη. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης παραλαμβάνει από τον διοικητή της πυροσβεστικής το ημερολόγιο της κοπέλας που ο Κατσιάς κρατούσε αιχμάλωτη μαζί με την Ήβη. Στο ημερολόγιο αυτό αποκαλύπτονται γεγονότα που σοκάρουν. Εν τω μεταξύ, ο Βίκτωρας, έχοντας συμμαχήσει με τον Αλέξανδρο, αρχίζει να παίζει διπλό παιχνίδι στη Δόμνα.
Ξένη σειρά
«Revenge»
Alpha, 20:00
Ένας απρόσκλητος, αλλά και απρόβλεπτος επισκέπτης, θα κάνει την εμφάνισή του στο κλειστό πάρτι γενεθλίων του Ντάνιελ με την οικογένεια και τους φίλους του, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Στο μεταξύ, η Σάρλοτ περνά άσχημες στιγμές, όταν διαπιστώνει ότι γίνεται πιόνι πάνω στη σκακιέρα του επικείμενου διαζυγίου του Κόνραντ και της Βικτώρια. Την ίδια στιγμή, η Έμιλυ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη, αφού βλέπει το σχέδιό της να προχωρά έτσι όπως το είχε οργανώσει…
Ξένη ταινία
«Πέρα από τον Πικάσο» (Surviving Picasso)
Star, 03.00
Αστοχη επιλογή του Αντονι Χόπκινς για τον ρόλο του ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο σε μια ταινία που εστιάζει στη σχέση του με τη νεαρή ζωγράφο Φρανσουάζ Γκιλό (Tζέιν Λαποτέρ), που έμεινε κοντά του για 10 χρόνια χαρίζοντάς του δύο παιδιά, έμπνευση αλλά και οικονομικές όσο και καλλιτεχνικές συμβουλές. Σκηνοθεσία: Τζέιμς Αϊβορι. (ΗΠΑ, 1996, 120′)