Η ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της hellasonline (hol) από την Vodafone αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος».
Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, πληροφορίες μιλούν για συνολική αποτίμηση (enterprise value) της hol στα 320 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του δανεισμού. Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των αρχών ανταγωνισμού.
Η επιχειρηματική συμφωνία, η οποία τελεί υπό διαπραγμάτευση για περισσότερο από ενάμισι χρόνο, θα σηματοδοτήσει την διαδικασία συγκέντρωσης της αγοράς των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της Ελλάδας.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της hol

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, με στόχο την προστασία των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, αποφάσισε σήμερα Παρασκευή την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Ηellas Οnline Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες (HOL) από σήμερα 22.08.2014 και έως ότου η εταιρεία ενημερώσει επαρκώς το επενδυτικό κοινό σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που την φέρνουν να συγχωνεύεται με την Vodafone.