Θεσσαλονίκη: Συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Εκστρατεία συλλογής φαρμάκων για την ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.

Εκστρατεία συλλογής φαρμάκων για την ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014. Φάρμακα, που έχουμε στα ντουλάπια των σπιτιών μας και τα οποία -αν και έχουν χρησιμοποιηθεί- δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, συγκεντρώνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 14.00.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τα φάρμακα που θα προσφέρουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι οι ημερομηνίες λήξης να έχουν χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους. Τόπος συγκέντρωσης είναι η οδός Μοναστηρίου 53-55, στον 3ο όροφο.
Η δράση αυτή υλοποιείται από το δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «PRAKSIS», η οποία συμμετέχει στη λειτουργία ενός διευρυμένου Δικτύου Κοινωνικών Δομών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πράξης «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk