Ξεκίνησε η υποβολή δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα

Σε παραγωγική λειτουργία έχει τεθεί στο Taxisnet η εφαρμογή για την υποβολή οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Έντυπο Ε20/TAXIS). Η υποβολή της οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με την χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2014.

Σε παραγωγική λειτουργία έχει τεθεί στο Taxisnet η εφαρμογή για την υποβολή οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Έντυπο Ε20/TAXIS).

Σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χ.Θεοχάρη, η έναρξη υποβολής των οριστικών δηλώσεων των ανωτέρω αμοιβών ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου.

Η υποβολή της οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με την χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2014.

Θα ακολουθήσει διασταύρωση των δηλούμενων ποσών στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με εκείνα που αναγράφονται στις χορηγούμενες βεβαιώσεις αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk