Κάθε τρεις μήνες τα οικογενειακά επιδόματα με πρώτη δόση τον Απρίλιο

Ανά τρίμηνο θα καταβάλλεται πλέον το οικογενειακό επίδομα, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, το πρωί της Παρασκευής. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί τον Απρίλιο και με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των δικαιούχων θα γίνει ο συμψηφισμός.

Ανά τρίμηνο θα καταβάλλεται πλέον το οικογενειακό επίδομα, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, το πρωί της Παρασκευής.

«Σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό πήραμε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της οικογένειας, με το οικογενειακό επίδομα που δίνεται, και προχωράμε στη διασφάλισή του ώστε να δοθεί νωρίτερα» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Βρούτσης.

Για το θέμα, δήλωση έκανε και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση.

Όπως είπε, με τον νέο θεσμό του οικογενειακού επιδόματος ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες, πιο αδύναμες οικονομικά και μάλιστα από το πρώτο παιδί.

«Μέσα στον Απρίλιο θα γίνει η πρώτη καταβολή και με υποβολή φορολογικής δήλωσης θα γίνει ο συμψηφισμός. Έτσι ανά τρίμηνο θα έχουμε καταβολή όλων των επιδομάτων» σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk