Η συζητημένη σχέση μεταξύ της μοναχοκόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, και του Νικ Γκόρντον, του νεαρού που η Χιούστον μεγάλωσε στο σπίτι της στην Ατλάντα ως γιο (χωρίς, όμως, να τον υιοθετήσει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) φαίνεται ότι εξελίσσεται.

Παρά τη διάψευση της είδησης ότι η 23χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν και ο Νικ Γκόρντον πρόκειται να παντρευτούν από τον εκπρόσωπό της πρώτης, το ζευγάρι φαίνεται πως συνδέθηκε με όρκους αρραβώνα.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η κόρη της μεγάλης αμερικανίδας τραγουδίστριας στη σελίδα της στο Facebook την Τετάρτη, έχει κουραστεί να ακούει σχόλια ότι έχει σχέση «με τον αδερφό» της και τι θα έλεγε η μητέρα της αν ζούσε για την επισημοποίηση αυτής της σχέσης.

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι, δεν είμαστε καν αληθινά αδέρφια, κι ούτε είναι ο υιοθετημένος αδερφός μου. Η μητέρα μου δεν τον υιοθέτησε ποτέ», έγραψε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

«Η μητέρα μου ήταν εκείνη που είπε ότι πρόκειται να αρχίσουμε να βγαίνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά. «Η μητέρα μου με γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα σας…»

Παρά τη χαρά της, ωστόσο, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον αναγνωρίζει ότι ο δρόμος προς την ευτυχία δεν θα είναι εύκολος. «Μπορεί να συμφωνείτε, ή όχι με τη σχέση μου, μπορεί να τη σέβεστε ή όχι. Εμπρός, κρίνετέ με…»