Οταν μιλάμε για ζυμαρικά το μυαλό μας συνειρμικά ταξιδεύει στην Ιταλία. Εκεί, σε μια κουζίνα της οποίας οι κατσαρόλες αχνίζουν, μια ιταλίδα νοικοκυρά ψιλοκόβει σχεδόν με ευλάβεια τα φρέσκα υλικά της για την σάλτσα, της απαραίτητης πινελιάς για τη γευστική απογείωση των ζυμαρικών.

Αυτές λοιπόν τις γεύσεις και τα αρώματα, σάς μεταφέρουν οι φρέσκιες σάλτσες Βiffi. Με αγνά υλικά, μαγειρεμένες με τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, περιμένουν στο ψυγείο, έτοιμες ανά πάσα στιγμή να συνδράμουν στις μικρές γαστρονομικές δημιουργίες μας.

Δεν περιέχουν συντηρητικά αλλά ούτε και την -για πολλούς ενοχλητική- γλουτένη. Η ποικιλία τους σημαντική. Επιλέξτε την γεύση Pesto Fresco alla Genovese, κατευθείαν από τη Β. Ιταλία με το άρωμα του βασιλικού να κυριαρχεί, ή τη γεύση all’ Arrabbiata για πιο πικάντικες διαθέσεις, ενώ ιδιαίτερα απολαυστική είναι και η γεύση ai 4 Formaggi (4 τυριά). Για τους λάτρεις των μανιταριών δεν υπάρχει πιο κατάλληλη από την ai Funghi, ενώ και η κλασσική Pomodoro e Mascarpone είναι η πιο αγαπητή και δημοφιλής στα πιάτα των μακαρονάδων.

Θα τις βρείτε, σε συσκευασίες των 150γρ και 200γρ, στα ψυγεία των αλυσίδων σουπερμάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.