ΠΑΜΕ: Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση συμπαράστασης του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και άλλων δημόσιων οργανισμών, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Από τις 7 το απόγευμα διαδηλωτές ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε πορεία προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Κλειστή είναι η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Σταυρό, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση συμπαράστασης από 4000 μέλη και φίλους του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και άλλων δημόσιων οργανισμών, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Από τις 7 το απόγευμα διαδηλωτές ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε πορεία προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Κλειστή είναι η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Σταυρό, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές των κομμάτων του νέου διπολισμού είτε με πυρήνα τη ΝΔ είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία και στη συμπόρευση με το ΚΚΕ δήλωσε ο γγ της κε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να ανοίξει η ΕΡΤ και να μην υπάρξει καμία απόλυση στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τόνισε ότι πρέπει να ενταθεί η κοινή πάλη εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, να μην υπάρξει καμία επανάπαυση του λαού και τέλος, ο λαός να μην αποπροσανατολιστεί από τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk