Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «Απ. Νικολαΐδης», το ιστορικό σπίτι του συλλόγου, και οι διοικούντες το Τριφύλλι ευελπιστούν να… ξεπουλήσουν τα περίπου 12.000 εισιτήρια διαρκείας που τίθενται σε κυκλοφορία για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 προκειμένου, αφενός μεν να αποκομίσουν ένα σημαντικό όφελος ύψους 4,5 εκατ. ευρώ που θα επενδυθούν στην ομάδα, αφετέρου δε να δημιουργήσουν μια πανίσχυρη έδρα ενόψει της νέας σεζόν.

Κατά την επίσημη παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος κατέστησε σαφές ότι για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας είναι αναγκαία η στήριξη του κόσμου. Ωστόσο, ο κ. Αλαφούζος τόνισε ότι δεδομένης της οικονομικής κρίσης οι διοικούντες το Τριφύλλι παρέχουν μια σειρά από σημαντικά προνόμια στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της σίτισης, της διασκέδασης κλπ. σε όσους φίλους των Πρασίνων αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μολονότι, οι τιμές συγκριτικά με την περασμένη σεζόν είναι υψηλότερες (λόγω της σαφούς μικρότερης χωρητικότητας της Λεωφόρου από το ΟΑΚΑ), τα πολλά και σημαντικά προνόμια που θα παρέχονται στους κατόχους μέλους της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», εν τέλει θα βγάζουν κερδισμένο τον οπαδό. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι συγκριτικά με τις τιμές των διαρκείας της περιόδου 2007-08, σεζόν κατά την οποία το Τριφύλλι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην ιστορική έδρα του, εφέτος οι τιμές είναι μειωμένες ως και 50%!

Εισιτήρια διαρκείας

Αναλυτικά ισχύουν για τις κάρτες διαρκείας:

* Ο κάθε οπαδός που αγοράζει εισιτήριο διαρκείας γίνεται αυτομάτως μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», χωρίς την καταβολή του ποσού εγγραφής (50 ευρώ), ενώ θα έχει και όλα τα προνόμια των… Συμμάχων.

* Το φθηνότερο διαρκείας είναι το συνδεσμιακό στις θύρες 13-14 και 7 στην τιμή των 120 ευρώ και αντιστοιχούν σε 6.968 θέσεις. Για τα μη μελη των συνδέσμων, τα διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες αρχίζουν από τα 300 ευρώ, ενώ το ακριβότερο εισιτήριο κοστολογείται στα VIP (θύρα 3) 3.000 ευρώ. Το εισιτήριο για κάθε παιδί μέχρι 12 ετών κοστίζει 50 ευρώ.

* Από σήμερα ως και την 31η Ιουλίου θα έχουν προτεραιότητα οι περυσινοί κάτοχοι διαρκείας και τα μέλη της «Συμμαχίας». Από την 1 Αυγούστου η διαδικασία θα ανοίξει για όλους.

* Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις για όλες τις κάρτες και για τους κατόχους της Panathinaikos Visa σε 10.

* Το οικογενειακό πακέτο στις θύρες 5 και 8 είναι στα 400 ευρώ, ενώ στο κάτω διάζωμα των δύο θυρών κυκλοφορούν πακέτα στα 250 ευρώ!

* Γίνεται προεργασία για να λειτουργήσει η δυνατότητα, όποιος κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί ή δεν θέλει να πάει στο γήπεδο, να μπορεί να πουλήσει τη θέση του για τον συγκεκριμένο αγώνα και να μοιραστεί το ποσό ανάμεσα στον οπαδό και την ΠΑΕ. Αυτό αναμένεται να γίνει πράξη πιθανότατα τον Οκτώβριο και παράδειγμα αποτελούν ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μπάγερν.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα φετινά διαρκείας του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.

Παναθηναϊκή Συμμαχία

Για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ισχύουν τα ακόλουθα:

* Η τιμή για την εγγραφή μελών έχει διαφοροποιηθεί πλήρως καθώς κοστίζει 50 ευρώ.

* Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στις εκλογές του σωματείου.

* Εκτός από την κατηγορία των 50 ευρώ, υπάρχει και η «DIAMOND 1908». Με 1908 ή και περισσότερα ευρώ γίνεται όποιος θέλει μέλος αυτής της κατηγορίας, όπου προφανώς έχει και περισσότερα προνόμια.

* Στα μέλη των 50 ευρώ (και φυσικά για όλους τους κατόχους διαρκείας που αυτομάτως θα γίνουν και μέλη της Συμμαχίας) υπάρχουν αρκετές προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις από νοσηλευτικά ιδρύματα, φροντιστήρια, εστιατόρια, κινηματογράφους κλπ.

* Οι νεαροί φίλοι του συλλόγου μπορούν να γίνονται μέλη, μαζί με τους γονείς τους, με 10 ευρώ επιπλέον.

Αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για τις εγγραφές ΕΔΩ