Η αναθέρμανση των σχέσεων του Γιώργου Καραγκούνη με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έπειτα από το πρόσφατο mea culpa του προέδρου κ. Γιάννη Αλαφούζου για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας από το Τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι, επανέφερε στο προσκήνιο τα σενάρια για επιστροφή του πολύπειρου μέσου στην Παιανία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επί του παρόντος ο διεθνής χαφ δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει την επόμενη σεζόν τονίζοντας ωστόσο ότι «προτεραιότητα έχει η Αγγλία». Ο «Τυπάρας» δεν κρύβει ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Φούλαμ. Παρά τα 36 χρόνια που κουβαλά στις πλάτες του έχει κερδίσει φανέλα βασικού και κυρίως τον σεβασμό και την εκτίμηση του καταξιωμένου ολλανδού προπονητή του κ. Μάρτιν Γιολ, των συμπαικτών και των αντιπάλων του αλλά και των οπαδών των Κότατζερς, που σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν τη λατρεία τους για τον ηγέτη της εθνικής Ελλάδας.

Μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της Φούλαμ για την επέκταση του συμβολαίου του. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ο κ. Γιολ εξέφρασε δημοσίως την πρόθεση τού αγγλικού συλλόγου για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Καραγκούνη, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικές εμφανίσεις στους περισσότερους από τους 21 αγώνες που έχει αγωνιστεί (έχει πετύχει και δύο γκολ) στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές διοργανώσεις της Πρέμιερ Λιγκ και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Δεδομένου ότι η παραμονή στα γήπεδα της Πρέμιερσιπ αποτελεί προτεραιότητα για τον πολύπειρο Καραγκούνη, θεωρείται βέβαιο ότι πρώτα θα συζητήσει με τους διοικούντες τη Φούλαμ και ακολούθως θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, ενδεχομένως συζητώντας και με τον κ. Αλαφούζο (κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει απευθείας, αλλά μέσω κοινών γνωστών) για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του. Αλλωστε, στις τάξεις των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούν ότι η επιστροφή Καραγκούνη, αφενός θα «σβήσει» το λάθος του περασμένου καλοκαιριού με την αποπομπή του, αφετέρου θα επαναφέρει στα «άδεια» αποδυτήρια της ομάδας τον χαμένο ηγέτη της.

Επειδή πάντως πρόκειται για τον Καραγκούνη, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεμένος με τον Παναθηναϊκό (ουδέποτε άλλωστε έκρυψε την αγάπη του για τον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά), δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων και επιστροφή στην Παιανία το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλωστε όπως δήλωσε προ δύο εβδομάδων στο «Βήμα της Κυριακής» το γεγονός ότι στο διάστημα της παραμονής του στην Αγγλία βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του που έμεινε στην Ελλάδα, αποτελεί τον βασικό προβληματισμό του.

Κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο «Κάρα» θα συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό (ποδοσφαιρικό) κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ ή θα επιστρέψει στις ρίζες του αγωνιζόμενος με την ομάδα της καρδιάς του. Τούτη την ώρα πάντως κι ο ίδιος παραμένει είναι αναποφάσιστος, έστω κι αν γέρνει λίγο προς την Πρέμιερσιπ…