Ένα παιδί θα έσωζε το γάμο της με τον Άστον Κούτσερ – σύμφωνα με τις απόψεις της Ντέμι Μουρ – αλλά δυστυχώς… ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της.

Η 50χρονη σταρ, μητέρα των Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούλα από το γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, είναι ακόμα πληγωμένη από το χωρισμό της με τον 35χρονο Άστον Κούτσερ που έληξε το 2011 και πιστεύει ότι αν είχε αποκτήσει μαζί του ένα παιδί ο γάμος τους θα είχε διατηρηθεί σύμφωνα με δηλώσεις φιλικού της προσώπου στο RadarOnline.com

«Η Ντέμι πιστεύει βαθύτατα ότι αν είχε κάνει παιδί μαζί (με τον Άστον Κούτσερ) δεν θα υπήρχε διαζύγιο σήμερα. Πιστεύει ότι αν υπήρχε μωρό στο σπίτι ο Άστον δεν θα… νυχτοπερπατούσε με φίλους και δεν θα είχε την ευκαιρία να την απατήσει».

Και επειδή άλλος τρόπος δεν βρέθηκε για να «απαντήσει» στον πρώην σύζυγό της που διανύει περίοδο μεγάλου έρωτα με την, μόλις 29χρονη, Μίλα Κούνις, η Ντέμι Μουρ διεκδικεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Άστον Κούτσερ ως διατροφή 16 μήνες μετά το διαζύγιό τους που τερμάτισε ένα γάμο 6 χρόνων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη και παντρεύτηκαν το 2005 στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Φήμες λένε πως «Η Ντέμι Μουρ είναι τσαντισμένη με τον Άστον. Την ταπείνωσε και τη μεταχειρίστηκε άσχημα, κάτι το οποίο δεν το περίμενε και την εξόργισε. Βασικά θέλει να τον πληγώσει όπως την πλήγωσε εκείνος κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρει».