Οι ατζέντηδες του διεθνούς ισπανού τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές ενημέρωσαν τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα ότι ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν σκοπεύει να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014. Μάλιστα σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό πρακτορείο EFE οι δύο πλευρές δεν μπήκαν καν σε διαπραγματεύσεις για το οικονομικό μέρος της συνεργασίας τους!

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή κ. Τζίνες Καρβαχάλ και ο πατέρας του κ. Ζοσέ Μανουέλ Βαλντές, ο οποίος επίσης τον εκπροσωπεί, συναντήθηκαν με τον κ. Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου και τον κ. Αντονι Θουμπιθαρέτα, οι οποίοι τους εξήγησαν ότι έπειτα από τις ανανεώσεις συμβολαίου των Κάρλες Πουγιόλ, Τσάβι και Λιονέλ Μέσι, ο επόμενος σημαντικότερος για τον σύλλογο είναι ο Βαλντές.

Επειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, η Μπαρτσελόνα αναζητεί τερματοφύλακα και σύμφωνα με την εφημερίδα «El Mundo Deportivo» πρώτοι υποψήφιοι είναι ο 21χρονος Γερμανός Τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ, ο 26χρονος Ισπανός Βιθέντε Γκουάιτα της Βαλένθια, ο 23χρονος Ισπανός Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο 31χρονος Ολλανδός Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ.