Καθοριστικό για την εξέλιξη της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό θεωρείται το επόμενο 48ωρο. Οι Πράσινοι πιέζουν ασφυκτικά τον γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του με τη φανέλα της ΚΠΡ στην αγγλική Πρέμιερσιπ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει η διοίκηση του Τριφυλλιού στον 31χρονο φορ είναι άκρως δελεαστική καθώς φτάνει τις 700.000 ευρώ για συμβόλαιο έξι μηνών, ενώ του προσφέρονται και μπόνους επίτευξης στόχων (έξοδος στην Ευρώπη, συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και κατάκτηση του Κυπέλλου). Μάλιστα, ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα επιβαρυνθεί μόλις με 300.000 ευρώ, καθώς το υπόλοιπο κόστος της μεταγραφής θα αναλάβουν μέτοχοι της ΠΑΕ όπως οι κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης κ.ά..

Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τον Σισέ παίζει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Πατέρας, ο οποίος έχει αναλάβει να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει στο Τριφύλλι προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στην παρούσα κρίσιμη περίοδο. Αλλωστε, οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την εποχή που ο γάλλος δις πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα (2010, 2011), αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μολονότι στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι η επιστροφή Σισέ είναι κάθε άλλο παρά εύκολη, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για τη θετική της έκβαση καθώς διαπιστώνουν ότι ο παίκτης επιθυμεί να αναγεννηθεί ξανά (ποδοσφαιρικά) μέσω του Τριφυλλιού. Ωστόσο, εμπόδιο παραμένει η στάση της ΚΠΡ που διεκδικεί χρήματα για τη μεταγραφή του Σισέ. Για το λόγο αυτό, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (14/1), ο γάλλος σούπερ σταρ θα προσπαθήσει να πείσει τη διοίκηση της ΚΠΡ είτε να τον αποδεσμεύσει, είτε να τον παραχωρήσει με δανεισμό δίχως οικονομικά ανταλλάγματα. Επίσης, στον Παναθηναϊκό ανησυχούν μήπως στο μεσοδιάστημα προκύψει μια πιο δελεαστική πρόταση προς τον Σισέ από άλλη ομάδα. Επί του παρόντος πάντως ο Γάλλος δεν έχει στα χέρια του κάτι καλύτερο από το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού…