Κόσμος και κοσμάκης παρελαύνει σε καθημερινή βάση από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τους οργανωμένους οπαδούς-μέλη της «Original 21». Τα μεγάλα κεφάλια του συνδέσμου καλούν πρώην παράγοντες της εταιρείας ανακρίνοντάς τους για παλαιότερους χειρισμούς τους και ζητώντας τους να δώσουν λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της κιτρινόμαυρης εταιρείας. Ο τελευταίος που κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις ήταν ο πρώτην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα άγριο σφυροκόπημα ερωτήσεων προς τον κ. Αδαμίδη για όλα τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ. Ο τέως πρόεδρος τόνισε σε όλους τους τόνους ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ευρώ από την ομάδα: «Κάντε μου αύριο κιόλας διαχειριστικό έλεγχο!», είπε, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις των μελών της «Original» για τους χειρισμούς του στα θέματα των Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστα Μανωλά, για τον πρώτο ισχυρίστηκε ότι «μας ζητούσε να παίρνει όσα έπαιρνε ο… Πάντελιτς στον Ολυμπιακό, δηλαδή 1,2 εκατ. ευρώ» και για τον δεύτερο ότι «δεν είχαμε να του δώσουμε τις 50.000 ευρώ που προβλέπονταν ως προκαταβολή για την επικύρωση της επέκτασης του συμβολαίου του»

Ο κ. Αδαμίδης ρωτήθηκε και για τις κινήσεις του ενδιαφερόμενου επενδυτή κ. Δημήτρη Βιντιάδη και τους λόγους που καθυστερεί τόσο την είσοδό του στην ΠΑΕ… Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ισχυρίστηκε ότι ο κ. Βιντιάδης συνεχίζει να ασχολείται με την ΑΕΚ, ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και περιμένει τη λύση του φορολογικού (διακανονισμό των δόσεων για τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο) προκειμένου να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τέλος ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ προέτρεψε την «Original» να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο επενδυτή. «Ρωτήστε τον Βιντιάδη τι του …λείπει για να μπει στην ΑΕΚ» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια και του λείπουν τα χρήματα (4-5 εκατ. ευρώ) που ισχυρίζεται ότι του είχαν υποσχεθεί ως βοήθεια οι ανενεργοί μεγαλομέτοχοι κκ. Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς.