«Tea and Sympathy party» ήταν ο τίτλος της επίδειξης μόδας που διοργάνωσε στη Μεγάλη Βρετανία ο Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας. Στην πασαρέλα ξεχώρισαν γνωστές Ελληνίδες μοντέλα ανάμεσά τους η Δωροθέα Μερκούρη, η Βίκυ Κουλιανού, η Δήμητρα Κωστάκη και η νεότερη Βίκυ Καγιά σε μια επίδειξη – παράσταση που τις ήθελε να εκπέμπουν ένα μείγμα χιτσκοκικής ψυχρότητας και γήινου αισθησιασμού.

Η νέα πρόταση του σχεδιαστή υλοποιήθηκε μέσα από υλικά όπως μεταξωτό τούλι σαν cotton candy, μεταξωτές δαντέλες και μια πλούσια, γιορταστική παλέτα σε μαύρο, ιβουάρ, γλυκές παστέλ αποχρώσεις ζαχαρωτών αλλά και έντονα φούξια και κίτρινα χρώματα την οποία ολοκλήρωσαν τα αγαπημένα μοτίβα του σχεδιαστή: μεγάλα καρό, μεγάλα πουά και εντυπωσιακά φλοράλ.

Ο designer παρουσίασε στην πασαρέλα retro chic οπτασίες με φορέματα ή αέρινα σε στιλ fifties, ενώ από τις χαρακτηριστικές προτάσεις του ήταν φορέματα με τονισμένες μέσες, πολλά στράπλες μπούστα και με «φινίρισμα» φούστες είτε εφαρμοστές, είτε balloon. Ένα μέρος της πρότασης του Βασίλη Ζούλια ήταν αφιερωμένο στο νυφικό φόρεμα. Σημαντικός χορηγός της εκδήλωσης ήταν το τσάι Lipton.