Έναν νέο κύκλο παραστάσεων και συναυλιών θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στη μουσική σκηνή του Θεάτρου Badminton «Backstage» από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα περίπου.

Την έναρξη θα κάνουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου οι Vanila Swing, οι οποίοι ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Τα κομμάτια που ερμηνεύουν αποτελούν μείγμα από covers των Chordettes και των καλλιτεχνών της περιόδου, μαζί με remix των σημερινών μεγάλων επιτυχιών του ξένου πενταγράμμου, όλα με το στιλ και την ατμόσφαιρα της μαγευτικής εποχής των 40s, 50s, 60s.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι Daddy’s Work Blues Band & The Boogie Sinners, δύο blues – rock μπάντες συναντώνται στο BackStage και σκοπεύουν να σας ταξιδέψουν με αγαπημένα κομμάτια στον Αμερικάνικο Νότο, το Chicago, το Texas, το Manchester και το Λονδίνο… σε μια μουσική διαδρομή με πολλές εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ο Αδαμ Τσαρούχης και η Νάντια Κοντογεώργη θα μας ταξιδέψουν σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «So Lovely» με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από τις περασμένες -αλλά όχι ξεχασμένες- δεκαετίες του ’30, ’40.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου οι Duo Jet Band και οι Muddy Trail θα μας παρουσιάσουν παλιά αγαπημένα τραγούδια της αμερικάνικης μουσικής παράδοσης της εποχής του 1950 και 1960.

Ακολουθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου η Ερικα Πατρικίου όπου θα ερμηνεύσει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο, ενώ στις 21 και 22 Δεκεμβρίου ο Θέμης Ανδρεάδης με αφορμή τη νέα δισκογραφική του δουλειά, παρουσιάζειμια μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η Andre Maia Band με αφορμή την επιτυχία της παλαιότερης παράστασης «Fados a Journey» παρουσιάζει την παράσταση «Fado em Atenas», όπου θα είναι και ο τίτλος της υπό έκδοσης δισκογραφικής δουλειάς. Ενώ για 4 βραδιές ο Σιλας Σεραφείμ μας δίνει λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης και πως μπορούμε να την ξεπεράσουμε.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου το επταμελές συγκρότημα Al Mahabba και η διεθνώς αναγνωρισμένη χορεύτρια Aisha συναντιόνται στοBackstageγια μία βραδιά αφιερωμένη στον μαγευτικό κόσμο του ανατολίτικου χορού. Επίσης το δεκαμελές μουσικό σχήμα Cinema Paradiso θα παρουσιάσουν ένα μουσικό project το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Ενώ ο Δώρος Δημοσθένους μας προσκαλεί στις 4 Ιανουαρίου να χορέψουμε στο ρυθμό του swing, μια βραδιά με μελωδίες jazz, blues και rock & roll.

Τέλος το Σάββατο 5 Ιανουαρίου μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε τον Βαγγέλη Γερμανό σε μια και μοναδική εμφάνιση στο BackStage Badminton με τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς «Τα blouzάκια» τις επιτυχίες του που όλοι τραγουδήσαμε και αγαπήσαμε.

INFO:

BACKSTAGE – Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10, 15 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.viva.gr / 13855 / www.abcd.gr / 210 8840600